Photography Workshop "Free"

 

أول ورشة عمل عملتها كانت في 2012 و كان السبب وراها هو نشر مباديء التصوير الفوتوغرافي بين المبتدئين لأن اي شيء متأسس صح هيكبر و يعلي علي اساس قوي و سليم 

- كررت الورشة اكتر من مرة وبرضو كان همي الأول هو المبتدئين .. لما بدأت تصوير الانترنت كان هو المُعلم الوحيد ليا و استفدت منه كتير و لأني عارف ان مش كلنا بنعرف نستفيد من الانترنت بشكل كبير قررت ان اعمل الورشة وانقل الي اتعلمته وتكون مجانية بحيث ميبقاش عند المبتدئ اي معوقات مالية او مايبقالوش حجة انه يعرف المبدأ الي هتخلية يكمل صح.

- المرة دي هتبقي ورشة حرة مافيش موضوع محدد نتكلم فية علشان كدة حضروا أسئلتكم .. انا بس هتكلم بإختصار في الاول عن مباديء بسيطة في التصوير الفوتوغرافي و ازاي الكاميرا بتشتغل و باقي الوقت هسمع اسئلتكم في اي حاجة تخص التصوير الفوتوغرافي وان شاء الله اجاوب عليها من خلال تجربتي البسيطة

- الورشة هتكون في ضيافة نادي القاهرة للتصوير الفوتوغرافي

المعاد: يوم الأربعاء 20/7/2016 من 6:30 مساءاً لغاية مانزهق :) 

المكان: المعادي: فيلا ٤٦ شارع ٧ أمام محطه مترو المعادي مباشره 

لو حد مش عارف ازاي يوصل للمكان ممكن تكلموا الارقام دي

01150018587  -  01022263152

November 14
Trip To Hong Kong